Norbertrush Offical Movie And Music Website

NorbertRush Productions 
MENÜ

Ideiglenes intró a videóim elé, de a nagy INTRÓ csak a jövő héten jön!


Hírek

 • Forgatás alatt az új akciófilm
  2014-07-02 22:13:17

  Nemrég jött ki a May Day Utca nevű Drámai Vígjáték, és már a következő film előtt találjuk magunkat.  Igaz, ez kicsit más lesz, mint a többi, mivel ebben egy kis akció is felbukkan a szóviccek mellé. A történet, és a screenshot hamarosan érkezik! Csak türelem :)

 • Intró érkezik a csatornámra, nem is átlagos!
  2014-03-19 18:32:53

  A youtube csatornámon (sok) videó van, köztük pár intró is, arra a következtetésre jutottam, hogy kéne már egy új, ami ha nem is a videóim elején játszódna le, legalább a csatornámra kattintva előzetesként jelenne meg minden újonc, illetve nézőim számára. Na hamár intró, akkor már legyen intró is! Egy összefoglaló intró, ami az egész csatornámat bemutatja, filmeimből jelenetek, részletek, és ami még fontos. A rövid hírnek be is fejezném mondandóját :) viszont a filmem 3 nap múlva lesz jelen :)

 • Igen, tavasz van. Ilyenkor az embernek könnyebben kedve támad egy videóhoz, zenéhez, kreatív dolgokhoz, vagy éppen egy film leforgatásához. Ugyanis a közeljövőben újjabb filmre számíthatunk, ami talán az eddigi legjobb, de mégis legváltozatosabb művemnek lesz nevezhető. Németh Péter, aki itt-ott a kamerával trükközik, közreműködik a szerkesztés, vágás, kamerázás részéhez is. Később belekukkanthatunk a filmes arénánkba, ahol a forgatás zajlik., ami az ún. Behind The Scenes nevű gyakran használt szó, ami a videós, filmes kulisszák mögötti művelkedéseket, illetve bakikat tartalmazza. A film lényegére, történetére rá is térnék, ami nem lesz túlságosan hosszú, csak ízelitőként hangoztatom fel. Tehát a történet: Pista és Bella ismét házasságot kötnek, messze otthonuktól. Aeron, aki a luxus autójában a rokonokat szállítja az esküvőre, észreveszi, Pistának és Józsinak nem jut hely, ezért nekik adja régebbi autóját, az útra. Később az autó benzin hiányában indulásképtelen, ezért két keréken vágnak neki a hosszú útnak. A dolgok később zűrzavaros kalandokat keltenek.
  2014-03-18 19:42:42

  COMING SOON

 • Képek a filmemből
  2014-03-18 19:18:37

Szavazás

Drámai vagy Thriller film?
Nekem mind1
Azt hiszed érdekel? legyen már film!
Egyik se
Drámai
Thriller
Asztali nézet